Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира победата над Левски

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира победата над Левски
Коментари Харесай

Шимунджа: Имахме глад за победа и тя дойде

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа разяснява успеха над Левски и класирането напред за Купата. " Ключът за тази победа е гладът за триумфа, който показахме. Играчите демонстрираха доста темперамент, доста сила, доста кураж, с цел да се борят за успеха ", показа Шимунджа.

" Имахме една страхотна година. Направихме връх по отношение на преднината на върха в предходния сезон. В Лига Европа направихме доста мощни мачове. Продължаваме напред в Лигата на конференциите. Сега сме на позиция, където може да се борим за шампионската купа, продължаваме напред и за купата. Това са доста достижения, доста триумфи. Тези доста триумфи ни дават спомагателна мотивация за втората част от сезона. Нека първо да починем. Това беше 35-ти мач за нас от юли насам. Всичко за подготовката е конкретизирано. Това, което желая от играчите е да развият себе си, да се развият като тим, само че за това се изисква време. Имаме доста качество и съм сигурен, че ще се развием.

Аз знам какво желая да направя, с цел да остана в Лудогорец. Искам да съм почтен към футбола, към клуба, към играчите. В последната година победихме Левски за купата, за шампионата в София и то без много играчи. Моите играчи имат доста качество и сила ", съобщи още Анте Шимунджа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР