Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев говори пред Дарик

...
Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев говори пред Дарик
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Не виждам причина да не продължа в Локо

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев приказва пред Дарик преди дребното столично дерби със Славия, което е на следващия ден от 17:30 часа. " Настроението в тима се пооправи, откакто победихме като посетители във Варна. Надяваме са да задържим това положително въодушевление, с цел да победим и Славия ", стартира Генчев. 

" Не разделяме мачовете за състезание и Купа. Всеки мач е значим. Още повече, че в утрешния дуел, който вземе трите точки, ще има психическо преимущество за Купата. Нашата съществена цел не би трябвало да е за реванш, а да запазим централизация. Обикновено, когато човек желае да се реваншира за нещо страстите го водят и прави доста непредизвикани неточности. По-скоро би трябвало да запазим положителното въодушевление от мача със Спартак Варна и концентрацията, която имахме там. "  

" Има справедливи аргументи за представянето ни от началото на годината. Бяхме напуснати от двамата ни съществени голмайстори и от Симеон Славчев, който беше съществена фигура в халфовата ни линия. Всеки един тим, когато го изоставен трима съществени футболисти, се отразява, няма по какъв начин да не се. Хубаво е, че новите, които пристигнаха към този момент навлизат в игровия темп, към този момент привикнаха с тима. Двата мача, които изиграхме на личен терен - дуелът със Септември беше извънредно добър за нас, тъй като с двама играчи по-малко не загубхиме мача. Единствено мачът с ЦСКА 1948 оставя горчиви мемоари при нас ", сподели още треньорът на столичните " железничари ". 

" За нито един треньор не е добре когато не може да разчита на всичките си футболисти. Антонио Вутов не е за първи път осъден, има кой да го замести. Най-важното за мен е отборната игра, постоянно съм казвал на футболистите, че сами не могат да решат мача. Засега с изключение на Вутов нямаме други проблеми, всички други са здрави ", разкри Генчев. 

" Ако нашият тим играе по същия метод, както игра против ЦСКА 1948 в първите 65 минути, просто да почисти грешките в отбрана, ние няма да имаме проблем с нито един тим. Колкото и необичайно да звучи - ние с ЦСКА 1948 до 65-ата минута играхме извънредно добре, като изключим доста грубите неточности в отбрана, които ни костваха три гола, а до тогава създадохме шест голови положения. Ние в мачовете със Септември, Спартак Варна и Локомотив Пловдив нямаме толкоз положения, колкото против ЦСКА 1948. Просто би трябвало да почистим грешките в отбрана ", безапелационен е експертът. 

" Феновете просто желаеха пояснения. Нормално е да са афектирани след такава загуба. Питаха какво се случва, за какво се стигна до такава загуба. Съвсем естествен диалог, откакто тимът е изгубил с 0:6. "

" Благодаря за оценката на Иван Василев за моята работа и на моя екип. Към днешна дата аз нямам предложения от нито един тим и съм обвързван единствено с Локомотив. Не виждам причина да не продължа да работя в Локомотив ", приключи Генчев. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР