Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, заяви, че

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, заяви, че
Коментари Харесай

Томаш: Разочаровани сме, защото днес ние бяхме отбор на терена с идея

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, съобщи, че загубата от ЦСКА 1948 с 0:1 в 27-ия кръг на футболната efbet Лига е разочароваща, само че той е удовлетворен от показаното от неговия отбор.

„ Искам да похваля футболистите за метода, по който организирахме мача. Имахме някои съмнения, само че играхме против съперник с много положителни характерности “, сподели Томаш.

„ Ние бяхме тим на терена, с концепция и тим, който се защитаваше дружно. Не успяхме да спечелим, което е разочароващо, само че аз съм уверен, че това е методът да изградим тим, който да може да победи всеки. Разочарованието остава, само че съм удовлетворен от метода, по който футболистите организираха мача. Благодаря на почитателите, които постоянно са заставали зад тима и за тях тимът е най-съществен “, сподели още наставникът на Локомотив Пловдив.

Попитан за аления картон, който получи Джовани Трупе в 49-ата минута, Томаш сподели:

„ Червеният картон ги окуражи още повече. Не може да играеш футбол със боязън. Не мога да не бъда удовлетворен от футболистите си, само че в последна сметка точките са значими. През втория полусезон нещата не са това, което би трябвало да бъдат. “

На въпрос за новите попълнения, Александър Томаш отговори:

„ Клубът прави всичко допустимо. Ние нямаме хора, които да оправят документите на футболистите за две седмици. “

„ Даваме безусловно всичко от себе си. Ще ни бъде мъчно, само че имаме темперамент и капацитет “, приключи Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР