Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш пристигна на Националния

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш пристигна на Националния
Коментари Харесай

Томаш: Обединяваме се само когато имаме проблеми

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш дойде на Националния стадион „ Васил Левски “ за благотворителния „ Мач на вярата “. Той показа, че сходни начинания би трябвало да се случват по-често и футболните хора да не се сплотяват „ единствено когато има проблеми “.

„ Абсолютно през цялата година би трябвало да се сещаме за сходни събития. Ние сме хора, които доста си завиждаме. Не е значимо по какъв начин е той, а другият да е зле. Подобни начинания демонстрират, че все пак има хора с огромна сърца. Надявам се да изпълнят стадиона. Това ще покаже, че можем да се сплотяваме, само че се сплотяваме единствено когато имаме проблеми. Трябва да се сплотяваме и когато всичко ни е ОК “, сподели Томаш.
 
„ Надявам се да има още такива събития. Преди всичко би трябвало да сме хора, да си оказваме помощ, тъй като щастието се случва вътре в нас. То не е към нас. Пожелавам на всички хора, наранени от бедствието последните два дни, да имат търпението и щастието. Да имат вяра, че всичко ще е ОК “, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР