Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, записа името

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, записа името
Коментари Харесай

Томаш след историческия успех: Ако се налага, ще наредя отбора пред вратата, за да станем шампиони

Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, записа името си в историята, откакто реализира девета поредна в един сезон отпред на „ черно-белите “.

„ Труден мач от психическа позиция. Бях уверен какво ще даде Славия, нищо радикално друго за тях. Изпуснахме едно полувреме, има доста неща, върху които би трябвало да работим. Трябва да преминем през доста неща, с цел да достигнем до това, което почитателите изискват от нас. Трудна победа, извоювана с темперамент, сърце и самостоятелна класа “, разяснява Томаш.

„ Много работим за нрав на спечелили у футболистите. Има още върху какво да работим, тъй като не играехме по метода, по който желаех. Победата е хубаво нещо, само че е значимо по какъв начин е реализирана. Резултатът не е фактор, а разследване. Работата е фактор. Доволен съм от това, което видях, само че през второто полувреме “, сподели още той.

„ Ние сме тим, който те-първа се построява. Ще играем против всеки за победи, най-после ще забележим къде сме. Ние ще даваме максимума от себе си, само че не желая да натоварват футболистите с упования. С щаба ще вземем решения кака ще изглеждаме в идващия мач. Ако е финален мач, ще наредя тима пред вратата, с цел да станем първенци, само че сега резултатът не е непременно “, съобщи старши треньорът на Локомотив Пловдив.

„ Деветте следващи победи не е триумф единствено за мен, а за целият треньорски екип, на който благодаря “, приключи Александър Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР