Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели впечатленията си след

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели впечатленията си след
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Добра проверка, но имаме проблеми в завършващата фаза

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа усещанията си след загубата на " сините " с 0:1 от Генчлербирлиги. Мъри сподели, че инспекцията е била добра за неговия отбор.

" Една потребна инспекция против много убеден тим. Станаха хубави конфликти и физически, и тактически. Продължаваме да изпитваме усложнения в завършващата фаза, където би трябвало да сме по-уверени. Имаше обстановки, които трябваше да осъществяваме. Мисля, че във фаза отбрана стоим по-добре в сравнение с във фаза офанзива.

Трябва да подобрим увереността при контрола на топката. Това са проблеми, които се вземат решение с положителни игри и победи. В началните минути на втората част имахме съмнения, само че по-късно намерихме себе си. Направихме пет шест промени и допуснахме неточности в отбрана. Аз персонално съм удовлетворен от инспекцията. Въпреки че проблемите, които имаме в завършващата фаза, са притеснителни. На този стадий това са хората, на които ще разчитаме, няма да търсим нападател. Имаме нужните качества, с подобряването на увереността ще се вдигне класата. На този стадий не можем да търсим други атакуващи варианти ", сподели Стоилов.
 Генчлербирлиги победи Левски с 1:0 в Турция
Левски не може да хване ръка в Турция, втородивизионният Генчлербирлиги се разправи със " сините "

Това е 4-ти мач без триумф за Левски на лагера в южната ни съседка

" Ще беседваме с Ноа Сонко Сундберг, надяваме се, че е добре. Виждате, че Ван дер Каап също не е изцяло подготвен. Ще завъртим централните бранители. Всеки ще получи игрово време, с цел да забележим коя двойка ще седи най-добре. Мисля, че там ще имаме най-голяма конкуренция. Билал Бари е в положително кондиционно положение. При него проблемите са в завършващия удар. Надявам се да Велтон бъде по-постоянен в играта си, откакто набере оптималната кондиционна форма. Направи много положителни неща през днешния ден.

Добра инспекция, само че имаме проблеми в завършващата фаза. Това споделих и на Наско Сираков ", добави още треньорът на " сините ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР