Старши треньорът на Левски“ Станимир Стоилов сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Левски“ Станимир Стоилов сподели мнението си след
Коментари Харесай

Стоилов: Винаги имам притеснение когато има дълга пауза

Старши треньорът на „ Левски “ Станимир Стоилов показа мнението си след контролата със „ Спортист “ (Своге), приключила 1:1.

„ Искахме да създадем добра подготовка, на моменти се получаваше, в други не. Досега имахме пауза, наложи се да изиграем две контроли за два дни. Отборът би трябвало по най-бързия метод да мисли за мача с „ Берое “. Чакаме прибирането на всичките ни национали. Когато се съберем би трябвало да създадем цялостна централизация за мача. Има заплаха след отмора и победа над „ ЦСКА-София “ да сме по-лежерно настроени. По най-бързия метод би трябвало да вкараме упоритостта и желанието в нашия тим.

Съжаляваме за травмата. Контузии във футбола стават. Съжаляваме, пожелаваме бързо възстонавяване. Иван позволи двойна неточност както се споделя. В такава контрола би трябвало да оставиш съперника да приключи офанзивата. Сигурен съм, че нямаше предумисъл в неговите дейности. Контролата като цяло беше правилна.

Паузата я оползотворихме като отмора и туризъм. Имам известни терзания за концентрацията и мотивацията. Първите мачове след дуелите на националните тимове са неприятни, постоянно са се случвали тези неща в дългата ми кариера. Дай Боже да успеем да намерим нужната конфигурация. Да поздравим националния тим за двете победи, от дълго време не се беше случвало да имаме две победи за три дни, което е радостно, да даде малко самочувствие на играчите. За мен е значимо нашият тим да откри своето лице, което имаше в последния мач. Винаги имам терзание когато има дълга пауза “, показа Стоилов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР