Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов определи в дербито на

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов определи в дербито на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Когато има добри терени, можем да играем добър футбол

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов дефинира в дербито на 21-ия кръг като " обективен резултат " на фона на показаното на двата тима на " Герена ".

Наставникът на " сините " не пропусна още веднъж да засегне и тематиката за стадионите у нас, споделяйки, че неговите футболисти умеят да демонстрират добър футбол на положителните терени.

" Стана хубава футболна борба, имаше и положителни моменти за двата тима. Равенството е обективен резултат, опитахме се да покажем най-хубавото. За нас беше значимо да сме на равнище след двата неудачни мача ", стартира Стоилов.

" Когато има положителни терени, можем да играем добър футбол. Доволен съм от футболистите, желанието и упоритостта. Има играчи, които може да вдигнат още спортната си форма. Имахме много офанзиви, които трябваше да сме по-уверени. Проблемът беше завършващото подаване и удар. Имахме всичко нужно, а Лудогорец създаваше ситуациите си след наши грешки ", добави той.

Треньорът на Левски разяснява още и кадровите проблеми в своя състав и добави, че " сините " би трябвало да подобрят качеството си на игра.

" Имаме положителни флангови играчи, които могат да се дублират. Петрис е в неприятно кондиционно положение и рискувахме с него. Когато двамата ни крайни бранители са здрави и няма потребност да играем с петима бранители. Основният проблем при нас е при завършващия удар. Имахме и обстановки на статични положения, а против нас беше доста сериозен противник. Винаги е наслаждение да се гледа Левски-Лудогорец ", съобщи треньор №1 у нас за миналата 2022 година.

" Трябва да подобрим още качеството на игра. Всеки мач би трябвало да играят по-добре. Нормално е да има напрежение. Първите мачове беше елементарно да победим, само че неприятните терени не разрешиха това. Просто трябваше да покажем повече темперамент ", приключи Станимир Стоилов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР