Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов коментира предстоящия мач

...
Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов коментира предстоящия мач
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Искаме да върнем Левски на народа

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов разяснява идния мач с Ботев (Враца) както и настоящи тематики към тима.

" При всички положения, откакто дълго не са упражнявали, изключително Драган, ще е доста мъчно да вземе присъединяване. Иван Горанов от два-три дни тренира, там нещата са в добра посока. За Бари ще решаваме през днешния ден и на следващия ден. Имаме съществени проблеми, когато не сме водили естествен подготвителен развой. Националите са здрави. В интерес на истината, това беше най-слабият мач на Левски против Ботев (Враца) като мотивация, като игра и жанр. Тогава те играха на високо равнище. Имаме да взимаме футболен реванш. Бяха по-добри. Надявам се пред нашата аудитория да създадем добър мач. Имаме потребност от победи ".

" Надявам се националите да са в положително положение. Трябва добре да различаваш двете неща - клуб и народен тим. Основен фактор за футболистите са клубовете. Техният главен ангажимент са клубовете, там получават заплата. Нашите футболисти знаят уговорките към клуба. Не е добре, когато 15 дни имаш национали и травми. Надявам се по най-хубавия метод да наберем спортна форма ", продъжли Стоилов.
 Бразилци идват в Левски до часове
Бразилци идват в Левски до часове

Цунами и Велтон се причисляват към " сините "

" Медиите всеки ден афишират нови футболисти. Единственият сигурен футболист на този стадий е Сонко. Когато имаме на 100% сделка с различен, ще го обявим. Не желаеме нищо да крием. Нека има приключени неща, с цел да сме по-конкретни. Имаме интерес към доста футболисти, където шампионатите свършват, с цел да не плащаме трансферни суми ".

" Моето мнение за сдружението всичко го знаят. Важно е всичко да е писмено изпипано. Казах го на почитателите всеки да си каже терзанията и грижите, с цел да се почисти всички. Ако не е положително за Левски, няма да се случи. Това е съдружие за всички последователи. Основните неща са да оказваме помощ на клуба с членски импорт и да имаш право да избираш кой да управлява клуба. Това е по образец на огромните клубове в Европа. Опитваме се Левски да се върне на народа, само че и левскарите да осигурим част от финансирането на Левски. Сираков изрази поддръжка. Акциите ще се трансферират, когато се съберат доста левскари, с цел да няма подозрения. За да не се чуват небивалици, че някой може да се възползва. Няма да стане доста бързо това нещо. Това ще е спомагателен тласък за клуба. Ние българите гледаме незадълбочено на нещата. Всички управителни фактори стояха на масата, всеки от почитател клубовете изрече своите причини. Аз персонално споделих, че би трябвало да се изкоментират всички терзания. Трябва да чуем всички. Не разделям почитателите. Няма проведени или неорганизирани - има последователи на Левски ", съобщи Мъри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР