Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори дни след отпадането

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори дни след отпадането
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Решението кой да бъде на вратата го взимам аз

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва дни след отпадането на отбора от малтийския Хамрун в конфликта от третия прелиминарен кръг на Лига на конференциите.

" В четвъртък вечер не съумях да заспя. Болката и тъгата бяха доста повече. Усещането за тъгата, която получават левскарите и Левски е неприятна, когато живееш с него ", разяснява Стоилов в изявление за предаването " Тази събота и неделя " по БТВ.

„ Не бяхме упражнявали въобще дузпи. Винаги аз предпочитам. Ако някой е пропуснал, отговорността е напълно моя, само че дузпите са лотария. Голът в 94-ата минута нанесе лек потрес на играчите, макар че в продълженията те направиха всичко, с цел да спечелим още тогава мача, с цел да не се стига до дузпи.

Когато Николай имаше положителни изяви, никой не загатваше неговото име, това е ориста на вратаря. Михайлов има ангажимент да оказва помощ на младите вратари. Всеки може да сгреши. Решението кой да бъде на вратата естествено го взимам аз. Още не съм приказвал с Михайлов. Решенията за бъдещето на Левски ще ги взимам аз ", добави Стоилов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР