Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди домакинството

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди домакинството
Коментари Харесай

Мъри: Кашай не е проблемът на българския футбол, съдиите трябва да спрат да се нагаждат

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде конференция преди семейството на ФК ЦСКА 1948 от 16-ия кръг на efbet Лига.

Двубоят е утре на стадион " Георги Аспарухов " от 17:30ч.

" Не чакам да има огромна разлика от първия мач, чакам да има разлика в резултата. Загубихме, макар че бяхме цяло първо полувреме с човек повече. Надявам се да покажем нашия жанр на игра и да спечелим ", стартира Стоилов.

" ЦСКА 1948 израсна доста през тази година. Направи впечатляващи резултати. Победиха нас, направиха еднакъв с хегемона Лудогорец. Всички тимове, които са в челото имат шансове да са първенци. Трябва ни неизменност в резултатите. Имаме своенравие в резултатите в последните мачове. Трябва да ги подобрим, с цел да сме кандидати за нещо ", продължи той.
 Любо Пенев преди мача на
Любо Пенев преди мача на " Герена ": Излизаме против кандидат за купата, обичам такива дербита

" За нас е следващото тестване "

Стоилов разяснява тематиката с контузените футболисти: " Ивелин Попов няма да вземе присъединяване в мача с ФК ЦСКА 1948, допускам, че ще пропусне и гостуването на Черно море, би трябвало да е на линия за Спартак Варна. Ще би трябвало други футболисти да играят и да се показват по най-хубавия метод. Хосе Кордоба би трябвало да тренира и да вземе присъединяване в мача ".

" Трябва да има футболен реваншизъм във футболистите. Всичко останало ще е несериозно за Левски. Последните един-два мача задоволително действително оценихме опциите си. Левски е длъжен да играе добре и да печели. Ще има и неточности на растежа, само че би трябвало да се покаже темперамент ", съобщи Стоилов.
 Иво Ивков напуща Левски, в случай че се смени собствеността
Иво Ивков напуща Левски, в случай че се смени собствеността

Eто детайлности

" Моето персонално мнение е, че Виктор Кашай не е казусът на българския футбол. Някои хора злоупотребяват с позиции и власт. Понякога тук някой, на който не можем да му влияем, ни е неуместен. Най-големият проблем е, че се пробва да се въздейства на съдиите. Нагла неточност е, когато ВАР се прави, че не вижда. Не би трябвало да обръщаме огромно внимание на съдиите, а те би трябвало да спрат с нагаждачеството. Смениха се безчет ръководители на съдийството. Кашай е доста неуместен за някои хора, които измислят всевъзможни неистини за него. Постигнал е доста в спорта. Моята истина е, че той е минимум отговорен. Винаги диря виновността първо в себе си ", добави експертът.

" Мисля, че футболистите имат напрежение. Може да се преодолее единствено с победи. Необходим е темперамент. Някои от играчите са млади и занапред стартират да вършат авторитетна футболна кариера. Нормално е да нямат неизменност. Рано или късно Левски ще бъде в битката за челните места с тези футболисти и едно-две попълнения. Най-обикновен почитател може да приключи обстановките по-добре от време на време, само че това се случва. Трябва да поемат повече отговорност в завършващата фаза ", съобщи Мъри.

" Много елементарно беше, когато имаше позитивизъм. Имаме някакъв проект, който следваме. Трябва да спасим Левски от всевъзможен тип проблеми. Трупал съм победи и тук, и на други места. За мен не е значимо какъв брой победи има Мъри Стоилов. Ще съблюдаваме финансовите рамки, без значение какви ще са резултатите. Не давам обещание лъжливи резултати, а работа. Видяхте, че можем да печелим купи и да отстраняваме огромни тимове. Няма да превивам ръцете на Левски, с цел да наподобява, че Мъри Стоилов е най-големия треньор. Все още имаме неща, които би трябвало да почистим ", сподели още наставникът на " сините ".

" Любо Пенев е треньор, който обича да играе футбол. След като сме в челото, би трябвало да демонстрираме добра игра и да има футболно шоу. Очаквам да стане прочувствен и добър мач за хората. ЦСКА 1948 взе положителни задгранични футболисти и стана измежду положителните тимове ", приключи Станимир Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР