Старши треньорът на Левски Николай Митов изрази увереност, че отборът

...
Старши треньорът на Левски Николай Митов изрази увереност, че отборът
Коментари Харесай

Митов е уверен, че "Левски" ще отстрани "Сутиеска"

Старши треньорът на " Левски " Николай Митов изрази убеденост, че тимът му ще се оправи с първото си затруднение в квалификациите на Лига Европа - черногорския " Сутиеска ".

Сините посрещат носителя на Купата на Черна Гора в четвъртък от 20.00 часа на стадион " Виваком сцена Георги Аспарухов ". Реваншът в Никшич е седмица по-късно.

" Очакванията ми са да победим с резултат, който да ни обезпечи преимущество във втория мач и да отстраним черногорския тим ", сподели Митов на формалната конференция преди дуела.

В състава няма никакви кадрови проблеми и играчи, които са се оплаквали от контузии, също ще бъдат разполагаем. " Наясно съм със състава. Утре ще видите и схемата ни на игра. Наясно съм каква би трябвало да е тактиката против този съперник ", сподели още Митов.

" Дойдоха много нови футболисти, много ни и напуснаха. Важно е в този момент този тим да се построи и с всеки мач да демонстрира по-добро лице. Сравнение с миналогодишния състав не желая да върша ", добави старши треньорът на " Левски ".

По думите му с екипа му са разузнали противника, доколкото е допустимо, тъй като и в състава на " Сутиеска " има много промени. " И те имат нови хора, имат и напуснали. Запознали сме се добре. Но за мен е значимо по какъв начин ще играе нашит тим. Имаме нужното самочувствие. Излизаме само с мисълта да преодолеем противника. Респект и почитание ще има единствено до излизането на терена ", продължи Митов.

" Искам да покажем превъзходството си на терена, а не на приказки. Не ме тормози това, че не взехме всички играчи, които искахме. Имаме положителни футболисти, добър тим. Вярвам 100% на играчите.Трябва да накараме противникът да се преценява с нашата игра ", приключи той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР