Старши треньорът на Левски Николай Костов е получил истински леден

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов е получил истински леден
Коментари Харесай

РАРЗКРИТИЕ: Левски отказа нови играчи на Костов

Старши треньорът на Левски Николай Костов е получил същински „ мразовит душ “ от управлението на клуба в дните преди Вечното дерби с ЦСКА, научи NOVSPORT.COM.

Специалистът е изискал през зимата да му бъда обезпечени 2-3 нови класни попълнения за повдигане равнището на отбора. От управлението обаче са били безапелационни, че на този стадий няма никакви благоприятни условия за финансиране привличането на нови футболисти. Известен късмет за селекция има, в случай че по време на зимния трансферен прозорец бъде продаден някой от сегашните асове. Това обаче е много нестабилно, тъй като все още няма нито една сериозна оферта за който и да е от Левски.

Единствената опция за продажба е националът Андриан Краев. Но в случай че се стигне до негов трансфер през зимата парите няма да са доста, тъй като договорът му изтича идващото лято и няма изгледи да бъде възобновен. При това състояние се обрисува Николай Костов да разчита на настоящия си състав, което мощно понижава очакванията на почитателите да видят Левски с купа или купа.

С лимитирания като качество и количество състав Костов занапред ще изпитва компликации. С течение на времето ще се натрупат картони, което ще вади от игра избрани състезатели като да вземем за пример висящия с четири предизвестия Уелтон. Освен това във футбола никой не е застрахован от травми и в случай че това се случи Николай Костов няма да има равностойни заместници.

В последните си два основни мача Левски взе единствено точка против Лудогорец и ЦСКА и се намира на  5 място в класирането на 7 точки, само че и с мач по-малко от водача Локо (Пд).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР