Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов заяви, че е

...
Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов заяви, че е
Коментари Харесай

Тити Папазов: Момчетата се стараха, но е много трудно на тази дата да се играе

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов съобщи, че е удовлетворен от успеха против Черно море Тича със 107:91 във Варна нощес, само че добави, че е било мъчно да се играе на 30 декември.

" Завършихме годината с коледен мач. Смятам че в последната част не играхме отговорно в отбрана. Като цяло противникът игра с въодушевление и завоюва доста битки в нахлуване. Изпълниха ни доста фаулове, само че нито за миг нямахме проблем в хода на мача. Допуснахме едно разпределяне при 18 точки разлика, само че като цяло настройката за този мач, нямаше по какъв начин да бъде на 100%. Играхме без няколко съществени баскетболиста. Момчетата се стараха, не мога да се оплача. Просто е доста мъчно на тази дата да се играе. Радващо е държанието на младите момчета и поддръжката на публиката. Беше значимо да спечелим дуела и да нямаме травми ", сподели Папазов през уеб страницата на НБЛ.

Баскетболитът на първенците Христо Захариев се надява на по-добра игра през 2019 година.

" Отборът на Черно море Тича е доста млад, само че играе доста добре, изключително в тяхната зала. Беше ни мъчно през целия мач. Ние контролирахме срещата, само че не успявахме да създадем огромна разлика. Все отново по-голямата ни класа и опит ни оказа помощ и справедливо спечелихме дуела. Получи се ефективен мач. Липсваше отбраната, само че аз се веселя, че завършихме годината с победа. Надявам се през 2019 година да играем по-добре и да сме здрави най-много, с цел да реализираме задачите си ", съобщи Захариев.

Наставникът на варненски отбор Галин Стоянов добави, че се е получил хубав мач за феновете.

" Много хубав мач за феновете. Имаше моменти където играчите се изнервяха и даже имаше непотребни механически нарушавания, според мен. Резултатен мача за нас и за тима на Левски Лукойл. Трудно е да спреш с млади момчета, по-ниски и по-леки играчи, опитни баскетболисти като Деян и Калоян Иванови. В част от дуела баскетболистите бяха леко респектирани от играчите против тях. А истината е, че няма от какво да са респектирани. Може да уважаваш, само че не и да си обезпокоен. Левски е безспорна класа ", сподели Стоянов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР