Старши треньорът на Левски – Николай Костов, заяви преди реванша

...
Старши треньорът на Левски – Николай Костов, заяви преди реванша
Коментари Харесай

Николай Костов: Тренираме дузпи за Апоел, Петрис не е възстановен

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, съобщи преди реванша с Апоел Беер Шева, че отборът тренира дузпи и е подготвен за всевъзможен процес. Специалистът съобщи, че няма да може да разчита на Жереми Петрис, само че Кристиан Димитров е възобновен. Костов изясни също, че ще заложи на скица с четирима бранители, а не с трима.

„ Петков е с проблем, знаете. Възстановен е Кристиан Димитров. Петрис е главен състезател, надявахме се доста да се възвърне за този мач, за жалост, не можа. Един от най-хубавите ни играчи е. Объркват се проектите “.

„ Няма да играем с трима бранители, ще играем с четирима “, съобщи Костов на въпрос за схемата, която ще употребява в реванша с израелците.

„ Сигурен съм, че за мотивация не става дума да се приказва. Няма потребност, стимулирани ще бъдат футболистите и ще се борят като лъвове за всяка топка. Трябва обаче да знаем и какво градивно можем да извлечем с топка в крайници. Убеден съм, че тези въпроси би трябвало да се вземат решение в Левски в идващите 5-6-7 месеца. Винаги би трябвало да се усъвършенстваме, когато играем с топка, с цел да сме по-непредсказуеми “.

„ Под внимание е всичко. И дузпи упражняваме, приказваме, демонстрираме...и по този начин нататък. Имаме убеденост, изключително откакто играем на нашия стадион и пред нашата аудитория. В едно съм сигурен – тимът ще играе със самочувствие. Нашият тим е доста добър “.

„ За Ивелин Попов чаках въпроса. Изненадах се от решението му, само че го преживяхме. Насочваме вниманието си към утрешния ден “.

„ Организацията на играта е основна. Добре проведени сме. Ние не играем защитно, не сме в глуха отбрана. Стараем се да пресираме високо “.

„ Въпросът със заместника на Ивелин Попов ще се взема решение след мача с Беер Шева “, продължи Костов.

„ Много е значимо да продължим, с цел да забележим европейско равнище, същинско. Айнтрах е над Апоел, сигурно. В мач с Айнтрахт ще забележим и какъв е капацитетът на тима. За мен е значимо да продължим “.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР