Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари заяви, че паузата за

...
Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари заяви, че паузата за
Коментари Харесай

Сари: Паузата за Световното направи Серия А непредсказуема

Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари съобщи, че паузата за Световното състезание по футбол е направила мъчно за предсказание бъдещето на Серия А до края на сегашния сезон, написа организация „ Ройтерс “.

Към момента отборът, воден от Сари, заема четвърто място във краткотрайното класиране с 30 точки след 15 мача, на 11 точки зад водача Наполи.

„ Изправени сме пред нещо, което не ни се е случвало. Само паузата по време на пандемията беше нещо сходно “, сподели Маурицио Сари пред кореспонденти във вторник вечер.

„ Трудно е да се предвижда реакцията на тимовете след спирането за толкоз дълго. Видяхме и в други шампионати – Пари Сен Жермен и Тотнъм изгубиха, а Челси също имаше проблеми. Най-трудното в последните два месеца беше, че нямаше надпревари, а контролите не са от такова значение “, добави експертът.

Наставникът на Лацио посрещна назад нападателя Чиро Имобиле, който не е играл от октомври поради травма, отвън включването му за 4 минути от пейката против Монца на 10 ноември.

„ Той не беше на Световното състезание, тъй че работи отдавна. Разрешил е физическите си проблеми и наподобява във форма “, съобщи още Сари, чийто отбор ще гостува на Лече по-късно през днешния ден.

„ Лече има добър тим, би трябвало да проявим почитание. Винаги са играли на равнище, както и против топ тимовете “, приключи Маурицио Сари.

Автор: Кремена Младенова/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР