Старши треньорът на Лацио – Маурицио Сари, изради голямо задоволство

...
Старши треньорът на Лацио – Маурицио Сари, изради голямо задоволство
Коментари Харесай

Сари: Победихме един от най-добрите отбори в Европа

Старши треньорът на Лацио – Маурицио Сари, изради огромно удовлетворение от триумфа с 1:0 над Байерн Мюнхен в първия осминафинал сред двата отбора, игран на „ Олимпико “. Лациалите надвиха с тъкмо изпълнена дузпа от Чиро Имобиле.

Италианският познавач похвали играчите си за отборния дух, който са показали против немския хегемон. Сари обаче акцентира, че „ орлите “ са имали и доста сложни моменти, каквито ще би трябвало да преживеят и на реванша в Мюнхен на 5 март.

“Има задоволство в нас, тъй като победихме един от най-силните тимове в Европа, само че и отчаяние, тъй като резултатът можеше да бъде по-голям “, съобщи Сари.

„ Хареса ми компактността и духа на тима, движехме се с единодушие, а това е значимо. Знаехме, че ще има сложни моменти, само че и благоприятни условия, от които се възползвахме. Решихме да понижим пресата, само че от време на време и те ни допускаха прекомерно надълбоко. Байерн нападна с доста играчи и когато изгубят топката, те могат да ни дадат огромно пространство за контраатаки ”, разяснява Сари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР