Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов бе много емоционален след

...
Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов бе много емоционален след
Коментари Харесай

Вуцов изригна: Как да стигнем до мач с ЦСКА, като бяха сложили човек, който е класически престъпник и некадърник

Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов бе доста прочувствен след загубата на своя отбор от Септември (София) на 1/16-финалите за Sesame Купа на България. Крумовград отстъпи с 0:1, а наставникът призна, че е удовлетворен от своите момчета, само че атакува съдията в срещата Стефан Гурков.
 Септември в профил Крумовград в шампионата за Купата на България Септември в профил Крумовград в шампионата за Купата на България
„ Как няма да изхабя нерви? Как да стигнем до 1/8-финал с ЦСКА, като бяха поставили в средата един човек, който е типичен нарушител и типичен негодник? На тази добра игра и това предимство, което имахме, не мога да съм неудовлетворен. Положенията бяха в наша изгода “, стартира Вуцов.

„ Този нещастник измисли два следващи корнера. Получихме гол от статично състояние. По едно време го виждам вдигаше ръка, искаше той да вкара. Класически негодник. Не мога да имам искания към нашите момчета. Сигурно сме зелени още. Въпреки всичко, мога да поздравя всички момчета. Откакто аз съм тук, това е най-хубавия ни мач. Съжалявам, че не победихме. Мани ги ЦСКА “, съобщи още наставникът на Крумовград.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР