Старши треньорът на Кариана (Ерден) Атанас Джамбазки засипа с похвали

...
Старши треньорът на Кариана (Ерден) Атанас Джамбазки засипа с похвали
Коментари Харесай

Треньорът на Кариана пред Sportal.bg: Амбицията на собственика ме доведе в Ерден, плановете му са големи

Старши треньорът на Кариана (Ерден) Атанас Джамбазки засипа с похвали притежателя на водача в Северозападната Трета лига Милан Йосифов. Опитният експерт, който в кариерата си е водил Славия, Монтана и Литекс в елита на България, подсигурява, че актуалният му клуб няма да бъде краткотрайно събитие.

" Амбицията на притежателя Милан Йосифов ме докара в Кариана. Изключително сериозен и порядъчен човек, който не разрешава някой да не си прави работата. Има ли подобен човек, мигновено се отстранява. Именно желанието му да направи нещо в Ерден ме накара да приема предлагането му. Йосифов обръща внимание на най-малките елементи, участва на всяка подготовка и футболистите усещат неговата поддръжка ", разкри Джамбазки в предаването " Часът на Трета лига ".
 @@@ " Който си мисли, че Кариана е просто краткотрайно събитие, просто се заблуждава. Амбициите на клуба са доста съществени. Правят се усъвършенствания по стадиона, с цел да дава отговор на условията за Втора лига. Даден ми е цялостен картбланш, никой не ми се меси в работата. Разбира се, притежателят подмята на смешка какво мисли, споделя мнението си, само че треньорът е цялостен стопанин, до момента в който си прави добре работата ", добави още старши треньорът на Кариана (Ерден).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР