Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги определи като заслужена победата

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги определи като заслужена победата
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Трудно е да играеш срещу РБ Залцбург

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги дефинира като заслужена успеха с 1:0 над Ред Бул Залцбург, която класира " нерадзурите " за осминафиналите в Шампионската лига.

Единственото попадение падна няколко минути преди края, когато прецизен за гостите от Милано бе техният капитан Лаутаро Мартинес, появил се в игра като счита през втората част.

" Момчетата се показаха добре против един млад и мощен физически тим, който бяга доста по терена. Трудно е да играеш против тях. Но през второто полувреме, когато интензитетът в играта спадна, ние показахме, че сме по-добрият тим и според мен заслужавахме да спечелим ", сподели италианецът.

" Горди сме от обстоятелството, че се класираме за осминафиналите два кръга преди края. Това в никакъв случай не е елементарно. Лаутаро е доста значим състезател за нас и неговата поява на терена донесе вярната конфигурация на тима. Това обаче не умаловажава работата на другите ни нападатели - аз съм доста удовлетворен от представянето и на Маркъс Тюрам, и на Алексис Санчес ", приключи Индзаги.

Интер е на второ място в група " D " с 10 точки, какъв брой има и водачът Реал Сосиедад. Залцбург е трети с 3 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР