Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев даде своето мнение за

...
Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев даде своето мнение за
Коментари Харесай

Манчев: Имаше добри неща в играта ни

Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев даде своето мнение за мача, който „ зелените “ изгубиха от ЦСКА с 0:4.

„ Стояхме добре през първите 45 минути. Голът, който допуснахме, не ни попречи да продължим да играем добре. През второто полувреме продължихме да вършим досадни неточности в отбрана и играчите се разколебаха. След аления картон стана още по-трудно.

Не единствено втория гол. Всички голове, които ЦСКА означи, ги пуснахме по лек метод. Бях предизвестил играчите, че не би трябвало да го вършим това. Доволен съм, че се пробваха да изпълнят моите инструкции. Не се получи, само че продължаваме да работим. Трябва доста работа още “, сподели Манчев.

„ Пред нас следва ужасно доста работа. Опитваме да променяме много неща в игрово отношение. Някои се получават, някои ни куцат. Убеден съм, че нещата ще се случат, само че ни би трябвало време “, добави треньорът.

„ За мен беше огромно неспокойствие да се върна на този стадион. Искаме да се представим по най-хубавия метод и да зарадваме последователите. От няколко мача насам има сериозна поддръжка от тяхна страна. Искаме да върнем почитателите на стадиона. Всичко, което го вършим, го вършим за тях. Не укривам това, че съм разчувствуван от днешната среща. По време на мача бях фокусиран от това, което се случваше на терена и се стремях да оказвам помощ на своя тим. Не се получи това, което искахме в огромни моменти от мача. Искахме да държим повече топката, само че ЦСКА не ни даде тази опция “, съобщи още той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР