Старши треньорът на Хебър Пазарджик Атанас Петров коментира представянето на

...
Старши треньорът на Хебър Пазарджик Атанас Петров коментира представянето на
Коментари Харесай

Пълна зала и много деца радват и амбицират ВК Хебър

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Атанас Петров разяснява представянето на отбора му през сезона в Суперлигата по волейбол, дебютна в елита. Петров бе посетител на "Златния гейм " по DIEMA SPORT, и описа любопитни елементи.

"Успешен сезон за нас, мъчно ще стане да има триумфи от първия сезон, значимото е, че задачите, които си бяхме набелязали, са реализирани. Пълната зала и многото деца, които желаят да упражняват в Пазарджик, са отзив за това. В един миг всички много оптимистично ни накараха да имаме вяра, че можем да станем първенци. Но действителностите са, че би трябвало да си извървим пътя. "

"Втория полусезон играхме по-силно, само че ЦСКА ни надигра, " продължи наставникът за отпадането на четвъртфинал.

"Ние сменихме съвсем целия състав, трябваха ни 4-5 месеца за стиковане, имахме несполучлив трансфер при разпределителя, и с новия след това ни трябваше още време да се напаснем. Трябват ни попълнения, с цел да вдигнем равнището. Сезонът стартира през август и ще е от решаващо значение по кое време ще стартираме подготовка, " изясни той.

"Все повече чужденци ще идват в България. Амбициите на тимовете се усилват, финансовите благоприятни условия се усилват. Българите, които остават тук, са все по-малко. Българите, които са на равнище, избират да играят в чужбина, " безапелационен е Петров.

"От самото начало бяхме наясно, че планът е дълготраен, всичко става последователно, оценката е позитивна. Догодина всяка загуба у дома ще е покруса. Гостуванията ще имат значение и ще повлияят, " съобщи още Атанас Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР