Старши треньорът на френския Пари Сен Жермен Луис Енрике, чийто

...
Старши треньорът на френския Пари Сен Жермен Луис Енрике, чийто
Коментари Харесай

Луис Енрике: Все още сме живи

Старши треньорът на френския Пари Сен Жермен Луис Енрике, чийто отбор приключи на второ място в група F на Шампионската лига, счита, че няма тим, който да си пожелае парижани за противник при жребия за осминафиналите.

Пари Сен Жермен направи тъждество 1:1 при гостуването си на Борусия Дортмунд. Германците завоюваха групата с 11 точки. Френският отбор остана втори с 8 точки, само че изпревари третия - Милан, който също събра 8 точки.

" Все още сме живи. Резултатът сред Нюкасъл и Милан в Англия беше доста добър за нас ", сподели още Енрике.

На възраст 17 години и 280 дни футболистът на Пари Сен Жермен Уарен Заир-Емери стана най-младият френски футболист, осъществил в Шампионската лига. Той вкара изравнителния гол за гостите в 56-ата минута.

" Щастливи сме, само че знаем, че можехме да се представим по-добре. Целта ни беше първото място, само че въпреки всичко сме удовлетворени, че завършихме на второ място в последна сметка. Играхме добре, само че футболът от време на време е подобен - топката просто не желае да влезе ", съобщи Заир-Емери пред телевизия Canal+.

Защитникът на парижани Маркиньос добави, че е било значимо отборът да се класира за идната фаза.

" Оставаме реалисти. Ще се приготви добре и още по-добре, тъй като ни чакат огромни съперници. Важно беше да подобрим представянето си като посетители ", разяснява Маркиньос.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР