Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов не прави големи драми

...
Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов не прави големи драми
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Нищо не е станало

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов не прави огромни драми от провалянето от Балкан със 74:87 в първия мач сред двата отбора от финалната серия за купата в НБЛ. 
 Балкан направи първата крачка към втора поредна купа Балкан направи първата крачка към втора поредна купа
" В първите осем минути това беше тим, който беше пристигнал да играе край. Оттам нататък не беше по този начин. Борбата я загубихме, точките на втори късмет също. Нищо не е станало. Хубавото е, че след два дни имаме мач отново тук. Защо да не спечелим в понеделник? Серията занапред стартира. Искам да изглеждаме по друг метод, тъй като като цяло не съм удовлетворен. Така не става, когато се играе край, би трябвало да играеш отборно.. Днес беше нещо като предсезонен мач. Без Мунис Туту и неговата организация няма по какъв начин да спечелим мач. Макол Мойен го няма в задачите плейофи. 

Не движим топката, а тя би трябвало да се движи - това е. Това се трансформира тъкмо за един час. Сега, в случай че стартираме да играем още веднъж, ще видите друг Черноморец. Даже не съм сърдит сега, тъй като знаех, че тъкмо това ще се случи. Исках те да го схванат. Това е напълно обикновено. Надявам се в понеделник да са си взели поука. Ако ги е задоволило стигането до край, да играем още два мача и да се прибираме ", съобщи Евтимов.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР