Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов отправи послание към баскетболистите

...
Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов отправи послание към баскетболистите
Коментари Харесай

Васил Евтимов надъха играчите на Черноморец преди мач №4 срещу Балкан

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов насочи обръщение към баскетболистите на отбора преди днешния четвърти мач от серията против Балкан от полуфиналите на Националната баскетболна лига. Той разгласява стори със следния текст в профилите си в обществените мрежи:

" Плейофите не са за всеки. Някои играчи се поддават на напрежението, а други се трансформират в звезди. Някои не оцеляват, други пък намират метод да устоят. Плейофите са за състезатели от друг тип. Такива със особено ДНК. Хора, които не дават отговор на това разбиране. А ти какъв си? Покажи ми! ".

Както е известно, след третия дуел, изгубен от " акулите " със 79:82 в Ботевград, Евтимов съобщи, че чака от контузените му играчи - Христо Захариев, Евгени Хаджирусев и Виктор Онудиуе, да превъзмогнат болежките и да играят. Сега ще кажа на контузените който може да се съблече и да помогне на съотборниците си. Болежки, молежки - или играеш, или не. Който няма предпочитание, ще гледа мача в профил. Трима са контузените - Христо Захариев, Евгени Хаджирусев и Виктор Онудиуе. Те сами ще преценяват дали желаят да оказват помощ на тима. Ние сме с гърбовете до стената. Няма какво да губим. Или печелим този мач, или сезонът свършва ", сподели Евтимов.

До момента Балкан води в серията е 2-1 победи и при победа довечера още веднъж ще се класира за финала. Двубоят довечера е от 19:00 часа в " Арена Ботевград ".
 Черноморец изравни полуфиналната серия с Балкан
Черноморец изравни полуфиналната серия с Балкан

Така бургазлии изравниха резултата в серията на 1:1 победи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР