Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов сподели след

...
Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов сподели след
Коментари Харесай

Галин Стоянов: Получи се интересен мач за публиката

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов показа след загубата от Балкан, че тимът му е направил всичко допустимо да се опълчи на отбора от Ботевград, само че разликата в класите си е споделила думата.

" Добър за публиката мач, несъмнено беше ефективен. В края на срещата даже съумях да пусна някои от играчите, които получават по-малко игрово време. Като цяло най-големият проблем се оказа играта ни в подкошието. В отбрана нямахме доста разновидности да спрем Гаврилович и Хопкинс, както и битките на Гаврилович в нахлуване са 7 от общо 14, което е голям проблем за нашия тим. Те имат 17 точки при втори късмет и пристигнаха най-много през второто полувреме. Другият проблем е, че ни вкараха на контраофанзива 29 точки. Ние нямаме супер нахлуване и всяка неточност се санкционира. Доволен съм от борбеността, тъй като в един миг, в случай че не се неистина 3 минути преди края на мача разликата бе единствено 10-11 точки. Това не беше неприятно за един тим, който е лишен от съществени играчи като Цецо Куртев, Мартин Стефанов и Кристиан Кръстев. Не можем да чакаме от 17-годишния Мартин Йорданов да изнесе толкоз огромна тежест”, разяснява Стоянов.

" Започнахме добре мача. Успяхме да създадем няколко контраатаки и си подаваме добре в подкошието. Това докара до дребна разлика в резултата на полувремето. В третата част постоянно имаме проблем с влизането в мача, като че ли сме поомекнали или се движим по-бавно. От там се отвори огромна разлика. Четвъртата част се доближихме на 10 точки с късмет да се закачим в мача, само че не успяхме да се справим”, сподели играчът на варненци Мартин Коцев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР