Хедлайнерите в деня на раздялата на островитяните бяха хората, които

...
Хедлайнерите в деня на раздялата на островитяните бяха хората, които
Коментари Харесай

Напрежението в коментарите на раздялата на островитяните преди извънсезона, който обещава промени

Хедлайнерите в деня на раздялата на островитяните бяха хората, които приказваха последни: Мат Мартин и Кал Клътърбък бяха последните двама играчи, последвани от Лу Ламориело и Патрик Рой.

Това направи останалите 20 или повече души, които говореха второстепенни сега, само че същата тонална смяна, явна от Lamoriello, беше повторена от основни членове на ядрото. Островитяните към момента може да имат вяра, че имат всичко належащо, с цел да завоюват, само че те не знаят какъв брой мъчно е за почитателите да повярват в това.

Попитан дали е нервозен от измененията в листата, Мат Барзал отговори: „ Определено. Изминаха три години, през които не успяхме да преодолеем гърбицата в първия кръг.

„ Лу и Пати имат висок стандарт. Нашият притежател явно е вложил парите с нова пързалка и всичко останало. Очевидно има стандарт, който те желаят. И ми харесва, че единствено тъй като стигнахме до първия кръг или стигнахме до плейофите, сезонът самичък по себе си не е сполучлив. Така че явно желая да бъда част о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР