Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрик, призна, че

...
Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрик, призна, че
Коментари Харесай

Патрика: Трябва да свикнем помежду си

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов-Патрик, призна, че и той е отчаян от представянето в четвъртфиналния мач против Балкан за Купата на България.

" И аз бях отчаян, само че не като фен. Идеята да се надиграваш с тим като Балкан, когато имаш тим като нашия е да имаш доста придвижване на топката, динамичен баскетбол. В някакъв миг играехме с 2 паса в нахлуване, нашият тим не може да го прави това. Срещу мощни тимове, няма по какъв начин да стане. Това е наш избор. Борбата за другия тим е реалност, само че много други неща също - 29-2 точки след наши неточности. Няма потребност да грешиш толкоз доста. Нападението ни бе небалансирано. Ние бяхме отговорни за това. И в отбрана би трябвало по-различно вложение. Не показахме никаква експанзия. Желанието и дейностите се разминаха, " разяснява за BGbasket.com Галин Стоянов.

На въпрос дали тимът му на този стадий има повече вкарвачи, и по-малко черноработници, той изясни: " Тези играчи могат да бъдат и черноработници. Имаме доста положителни нападатели, уредници. Но изиграваш нещо за някого един път, два пъти, и не стига до теб след това, си казваш - няма да продължа по този метод. Всеки има капацитет и да вкара, и да подаде. Просто вярата един в различен е нужна. Следващият миг е времето. Божидар има пет тренировки на кръст. Истината е, че би трябвало освен да свикнат, само че и да имат доверие един в различен. Днес бяхме очевидци на противоположното. "

Върху какво ще работи Черно море в идващите три седмици? " Трябва да свикнем между тях. В този състав, с тези умения, тези играчи, това е. Това се гради във времето. Това е методът. Всичко е в наши ръце. Ние сме на крилете на страстта, когато играем добре в нахлуване, а това значи да играем групово, и да няма нарцисизъм. "

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР