Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от
Коментари Харесай

Илиев доволен от Черно море, недоволен за националния

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от представянето на своя отбор след успеха с 1:0 в семейството на Арда от 16-ия кръг на българското състезание.

„ Играхме против тим, който сподели, че е сложен за побеждаване. Това, което бяхме замислили, беше, че би трябвало да вкараме борба и експанзия, което липсваше в предните два мача. Първото полувреме последният пас не ни излизаше. Второто полувреме се изравни играта и те ни сътвориха положения.

Всичко, което искахме, го направихме. Като цяло съм удовлетворен от футболистите, отлично за тази вглъбеност и разпределяне в мача. Голът беше доста хубав, само че би трябвало да имаш и малко шанс в такива мачове “, съобщи наставникът на „ моряците “ минути след края на мача във Варна.

„ Да не се връщаме обратно. Това е добър тим, който не позволи гол от ЦСКА, Левски и Лудогорец, а ние успяхме да го победим “, похвали противника в този мач Илиев.

Той изрече желанието си за игровия жанр на Черно море: „ Искаме повече да играем с топката и да сътворяваме повече обстановки. Нямаме дълга пейка. Като го няма Мазир Сула, ни липсва фантазията. Имаме млади момчета, само че на тях им липсва опит. Искаме да владеем топката и да намираме празните пространства, когато ги има “.

Той разяснява обстановката с националния тим: „ Първо промени, че би трябвало да се пътува. Мачовете в пандемията бяха отвратителни, когато бяха без аудитория.

Със сигурност момчетата щяха да се усещат по-комфортно, в случай че имат поддръжка. Българинът мощно поддържа и си обича националния тим, без значение от отрицателните резултати. Не зависи от нас “.

И аз разбрах тогава. Надяваме се за мача да има позитивно развиване, защото е значимо за нас. Ако ти е първи мач, а е без аудитория, няма да ни е удобно, само че се надявам да има позитивно развиване върху всички “, приключи Илиан Илиев по тематиката с националния тим.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР