Мениджърът на Астън Вила Унай Емери няма да може да

...
Мениджърът на Астън Вила Унай Емери няма да може да
Коментари Харесай

Астън Вила без важни фигури за първата битка с Олимпиакос

Мениджърът на Астън Вила Унай Емери няма да може да разчита на Емилиано Мартинес и Юри Тилеманс за утрешния първи полуфинал в Лигата на конференциите против Олимпиакос. Двамата получиха травми по време на дуела с Челси през уикенда и бяха сменени наложително, като няма да бъдат подготвени за утрешната среща на " Вила Парк ". Алекс Морено също остава отвън сметките, само че Николо Дзаниоло може да се завърне в състава.

" Еми Мартинес е навън. Алекс Морено е покрай завръщане, само че не и за на следващия ден. Дзаниоло може да се завърне в групата, тъй като се усеща по-добре. Тилеманс не е не разположение за на следващия ден, само че също се усеща добре. Останалите са разполагаем.

Когато Робин Олсен (б.ред. аварийният пазач на Вила) играе, той ни оказва помощ. Отборът има вяра него. Например в събота против Челси той ни избави.

Моите триумфи в евротурнирите са значими като мой опит, мои достижения, само че не и за моето бъдеще. Можем да създадем дружно това бъдеще, можем да изградим нещо. Да играем на полуфинал е доста трогателен миг за нас ", съобщи Емери на днешната си конференция.
 Астън Вила - Челси 2:2 в мач от Висшата лига
Челси бе на косъм от успеха, само че ВАР анулира попадение в добавеното време

За малко " сините " да завоюват този мач
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР