Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов заяви след равенството

...
Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов заяви след равенството
Коментари Харесай

Емануел Луканов: Защо да не победим Делио Роси на Герена?

Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов съобщи след равенството против Етър, че изобщо не е било елементарно на него и футболистите след отрицателната серия, в която се намира тима. Той регистрира като доста значимо, че отборът не загуби дуела против „ болярите “.

Луканов въпреки всичко изрази вяра, че тимът му може да сервира изненада в идващия кръг и да победи Левски и Делио Роси на Герена.

„ Всички искахме да победим. Не беше изобщо елементарно след тази отрицателна серия. Имаше отмалялост в момчета. Днес, изобщо не ни бе елементарно. Усетих, че имаше отмалялост в играчите. Искахме да вземем този мач. Благодаря за тяхното себераздаване. Благодаря на лекарския екип, че направиха тези момчета да изкарат сили от себе си. Прекъснахме тази отрицателна серия. Бе значимо да не загубим мача. Ще търсим самочувствие в оставащите два мача против Левски и Лудогорец “, разяснява Луканов.

„ През първото полувреме имахме две чисти обстановки. Липсваше ни голът. Ако бяхме вкарали, мачът можеше да тръгне по различен път. Второто полувреме също имахме обстановки. Търсим разновидности. За страдание не се получи. Трябва да бъдем по-прагматични в офанзива “, добави наставникът на „ моряците “.

„ Опитахме се да променим схемата. През второто полувреме изнесохме играта, само че не успяхме да вкараме. Схемата, с която започнахме е еластична. Започнахме с 3-5-2, само че по-късно при 4-4-2 всичко се уравновеси. Нормално е да има напрежение след тези загуби и треньорската рокада. “

„ Всеки би трябвало да реагира по най-хубавия метод. Имам опцията да върна Черно море към успехите. Нямам никакви диалози и управлението би трябвало да вземе решение какво ще прави отсега нататък. След Левски имаме и мач против Лудогорец. Ние се готвим. Защо да не победим Делио Роси на Герена “, сподели още Емануел Луканов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР