Старши треньорът на Черна гора Стефан Савич разказа свои общи

...
Старши треньорът на Черна гора Стефан Савич разказа свои общи
Коментари Харесай

Треньорът на Черна гора: Бях като син на селекционера на България

Старши треньорът на Черна гора Стефан Савич описа свои общи мемоари със селекционера на България Младен Кръстаич. Двамата се засичат в сръбския гранд Партизан през 2010/2011 година Това е последният сезон в кариерата на Кръстаич, а Савич пък се изстрелва от Белград към Манчестър Сити. В петък двамата ще се изправят един против различен в дуела от европейските квалификации сред България и Черна гора.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Кръле беше на 36-37 години, а аз на 18. Спомням си, че когато се причислих на лагера на " Телеоптик " (б.а. - подготвителната база на Партизан), откакто подписах контракта, се срещнах с треньорския щаб, след което ме заведоха да се срещна с него. 
33  България - Северна Македония
Помня, че Кръстаич беше на масаж. Прие ме като наследник, той беше два пъти по-млад от мен, страховит експерт, доста сериозен човек, същински водач на терена, с голям опит и страхотна кариера. Сезонът с него означаваше доста за мен ", довери Савич в изявление за Vijesti.
 Селекционерът на Унгария разкри пред медиите тактиката на Кръстаич Селекционерът на Унгария разкри пред медиите тактиката на Кръстаич
" Понякога се чуваме, виждали сме се няколко пъти. Радвам се и за треньорската му кариера. Той води Сърбия на международно състезание. Не се колебая, че прави положителни неща с България. Очаквам с неспокойствие да се срещнем ", добави първенецът с Партизан, Манчестър Сити и Атлетико Мадрид. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР