Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев говори преди предстоящото

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев говори преди предстоящото
Коментари Харесай

Генчев: Нашите фенове дават стимул за развитие на нашите футболисти

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев приказва преди идното пловдивско дерби против Локомотив.

Наставникът на " канарчетата " призна, че сигурно публиката ще липсва за гостите на " Лаута ". Генчев също разкри, че чака още в събота Ботев да се разбере с нов футболист.
 Ботев (Пловдив) реализира мощен трансфер
Ботев (Пловдив) реализира мощен трансфер

Най-добрият футболист на Естония за 2022 година парафира 2-годишен контракт с " канарчетата "

" Всички в тима чакаме с неспокойствие утрешния мач. Ще бъде огромен дуел за нашия тим, тъй като се изправяме против най-големия си съперник. Всички са добре готови за идната среща ", стартира Станислав Генчев.

" Със сигурност ще ни липсва публиката. Футболът е за почитателите. Колкото повече хора има на стадиона, толкоз по-добре. Така и колкото повече са нашите почитатели, толкоз по-добре ще бъде за нас, тъй като тяхната поддръжка е извънредно значима за нас.

Нашите почитатели дават тласък за развиване на нашите футболисти. Ние с почитателите би трябвало да бъдем едно семейство. За това колкото повече бъдем дружно, толкоз по-добре за тима ", сподели още той.
 Ботев (Пловдив) сподели екипите за новия сезон
Ботев (Пловдив) сподели екипите за новия сезон

Имената на играчите ще бъдат изписани на кирилица

" Мисля, че познавам добре Локомотив (Пловдив). Анализирал съм всичките им другарски мачове. Въпросът е, че не са привлекли доста нови футболисти. В последните им мачове имат единствено един или двама нови в титулярния състав, а другите футболисти са от предходната година ", съобщи Станислав Генчев.

" За мен няма значение дали мачът е в първи или различен кръг, тъй като зарядът е еднакъв ", разяснява старши треньорът на Ботев Пловдив.

" Късата подготовка не ме тормози. Да, постоянно е по-добре да имаш повече време разполагаем. Мисля, че до този миг се оправяме добре и напредваме. Ще бъде много топло, а това не е прелестно за футболистите, както и за почитателите, само че няма да се оплакваме и ще се съобразяваме ", разяснява експертът.

" Йонас Там е от през вчерашния ден с нас и не е упражнявал с тима. Ще бъде опасности да го използваме без да е квалифициран, даже в случай че е картотекиран до дуела. Той е обратно с подготовката и ще му би трябвало най-малко две седмици, с цел да влезе във форма. Работи се по селекцията. Надявам се още в идващите дни да обявим нов футболист. Надявам се още даже през днешния ден да се завършат нещата. За други футболисти може би ще би трябвало да се изчака още 4-5 дни ", приключи Станислав Генчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР