Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров отбеляза, че успехът

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров отбеляза, че успехът
Коментари Харесай

Николай Киров: Това, което се случва на нивата над нас, не ни влияе

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров означи, че триумфът с 5:0 над Септември е бил изцяло подобаващ и логически, след мощната игра на отбора му през второто полувреме.

" Абсолютно заслужена победа за нашия тим. Първото полувреме нещата не стояха толкоз добре, само че през второто започнахме да си подаваме тъкмо по земя и справедливо отбелязахме толкоз голове, " съобщи Киров.

" Силата на нашия тим е когато има трайно топката. Пред втората част, когато вървеше остро и бързо, всичко се получаваше, " продължи той. " През първото полувреме ни липсваше самочувствие, не искахме да рискуваме, действахме на несъмнено, а по този начин не се получават нещата през другата врата. "

За Тодор Неделев, присъединил се през второто полувреме, Киров изясни: " Тодор има тъкмо тези качества и самочувствие с топката и с неговото влизане и точността мина на друго равнище. "

Фернандо Виана вкара четири попадения, само че Киров избра да спести крайни похвали: " Той беше индивидът, който завършваше, беше на точното място. Такива са качествата му - да избира вярната позиция и да отбелязва. "

" За нас бе значимо да се върнем на позициите в предната част на класирането, в този момент към този момент можем да се борим и за задачите си, " разяснява Киров за мястото в шестицата за Ботев.

" Това, което се случва на равнищата над нас, по никакъв метод не въздейства. Имам си доверие и не приказваме по тази тематика. Не разясняваме тематика и за нови контракти, не знам кой я измисли, " приключи Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР