Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров не остана доволен

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров не остана доволен
Коментари Харесай

Киров: Проблемът ни е 30-ият метър

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров не остана удовлетворен от равенството 1:1 със Септември в мача от 17-ия кръг на Първа лига.

“Сами си направихме сложен мача. За трети дуел не съумяваме да вкараме втори гол. Иначе имахме обстановки, само че не съм удовлетворен от това по какъв начин стоеше тима. Можеше и да изгубим мача ”, сподели той.

“Имаме проблеми в офанзива и по тъкмо в последните 30 метра. Извеждаме на позиция нападателите, само че неприятно тяхно първо допиране им пречи да отбележат. Прибързват много. Намират празни пространства, само че няма завършващ удар ”, разяснява още Киров.

“Доста работим върху този 30-и метър пред противниковата половина. Просто би трябвало да си приключваме офанзивите. Разбира се би трябвало да работим много и в отбрана, тъй като позволяваме елементарно голове. В днешната обстановка сгрешихме при изнасянето на топката и ни вкараха ”, добави наставникът на Ботев.

“Все още не работим върху зимната селекция. Наблюдаваме състезатели и когато се отвори зимния трансферен прозорец и според от това какви изходящи ще създадем, ще решаваме по какъв начин ще наподобява тима през новия полусезон ”, сподели още Киров.

“Берое е сериозен тим, който е пред нас в класирането. Най-важното е да разузнаем добре съперника, да сведем подобаващата информация до играчите, с цел да успеем да ги победим ”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР