Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич говори пред медиите

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич говори пред медиите
Коментари Харесай

Валентич: Бароан разваля хармонията в Ботев

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич приказва пред медиите преди утрешния мач с АПОЕЛ (Никозия).

Той разкри и обстановката с изваждането на Антоан Бароан от групата.

" Това е различен шампионат и в първия мач играхме доста добре. Сега възможностите ни са 50 на 50. Сега е въпросът по какъв начин ще можем да отворим на аспектите - публиката на АПОЕЛ, атмосферни условия и по какъв начин ще реагираме на натиска при започване на срещата. Направихме изчерпателен разбор на първия мач, а в този момент няма да имаме и кадрови проблеми ", стартира Валентич.
 Треньорът на АПОЕЛ: Длъжни сме да отстраним Ботев (Пловдив)
Треньорът на АПОЕЛ: Длъжни сме да отстраним Ботев (Пловдив)

" Готови сме за мача "

" За нас е значимо да запазим настройката си от първия мач, тъй като тогава играхме доста добре. Атмосферата в съблекалнята е отлична и сега има естетика сред нас. Клубът ни дава всички условия да бъдем готови във всеки един аспект. Температурите в Пловдив са съвсем същите. Тук може би разликата е по-голямата мокрота. Затова дойдохме един ден преди срещата, с цел да можем да се аклиматизираме ", сподели още Валентич.

" Не за първи път съм в такава обстановка. Вярвам, че тимът има качество да създадем добър сезон. Това, което ненавиждам са подправените вести. Аз знам кой съм и от кое място пристигам ".

" Антоан Бароан е млад състезател с огромен капацитет, само че би трябвало да разбере, че в Ботев не е по-голям от другите. Той сега афектира хармонията в клуба. Антоан би трябвало да разбере, че би трябвало да върви напред с тима. Моята задача е да го науча и да защитя хармонията в тима ", приключи наставникът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР