Старши треньорът на Ботев Христо Янев даде интервю за клубния

...
Старши треньорът на Ботев Христо Янев даде интервю за клубния
Коментари Харесай

Христо Янев: Имам пълно доверие на футболистите, търсим централен защитник

Старши треньорът на Ботев Христо Янев даде изявление за клубния уебсайт след края на лагера в Кипър и преди последните две подготвителни седмици за началото на шампионата.

„ Мисля, че се получи доста добра подготовка и доста добър лагер в Кипър. Момчетата се стараха доста. Видяхме, че може да сглобим добър тим. Селекцията тече по този начин, както искахме, всичко е ок към този момент. Хубавото е, че на този лагер бяхме всички дружно – тим, управление, нови футболисти. Проведохме доста диалози, изпитахме разнообразни страсти. Това сплотява една група. Сблъскахме се със мощни тимове. Видяхме какво е да играеш с тимове равнище Шампионска лига и това би трябвало да ни обогати.

" Все още търсим още един централен бранител. Това е позицията, на която ни трябват варианти. Всеки се стреми да се впише по най-бързия метод. Новите бяха признати добре. Започнаха да работят по този начин, както желаеме. Надявам се в най-скоро време да забележим най-хубавото от тях “, съобщи Христо Янев.

„ Сглобяваме нов тим и е разумно за това нещо да е належащо малко повече време. Съвсем друго е, когато имаме такова, с цел да работим с всеки футболист и всеки да се напасне към това, което вършим. За мен беше значимо да видя тима като колектив “, добави експертът.

Христо Янев за следващ път похвали футболистите си и съобщи, че им има цялостно доверие: „ Имам цялостното доверие на футболистите. Искам да схванат, че имаме вяра в техните качества. Правя всичко допустимо във всеки миг да потвърждавам това, което приказвам. Доверието се печели с деяние, а не с думи. Това се отнася и в двете направления. Хубаво е, че разполагаме млади играчи, които имат качествата и се развиват. В точков актив обстановката не е удобна, с цел да могат те да влязат и да стартират да играят незабавно. Това, че те упражняват с първия тим значи, че клубът обръща внимание на личните си фрагменти и желае да ги развива “.

Старши треньорът на Ботев Враца приказва и за първата публична среща след подновяването на шампионата. На състава следва посещение на ЦСКА. „ Няма никакво значение кой какви шансове дава на нашия тим. Ние би трябвало във всеки миг да се борим за това, което ни интересува нас “, приключи Янев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР