Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че въпреки загубата

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че въпреки загубата
Коментари Харесай

Томаш: Убягва ни елементарният футбол

Старши треньорът на Берое Александър Томаш съобщи, че макар загубата с 0:2 като посетител на Лудогорец, е видял положителни неща в играта на своя тим. Младият експерт обаче за следващ път призна, че огромна част от футболистите му позволяват обикновени неточности в привидно безобидни обстановки. Именно след такава падна и първият гол на “орлите”, който значително обърка схемата на Томаш.

“Мач, който през първата част мина по този начин, както ние желаехме. Единствено не бяхме сметнали, че сами ще си вкараме гол. Лудогорец показва повече самочувствие през втората част. Ние пък пък имаме проблеми в последните 30 метра. Убягва ни обикновеният футбол. Това е казусът на българския футбол”, заключи Томаш.

“Трябва повече да желаеме, да желаем да ни се получават нещата. Грешката на Виданов - може би поради липса на централизация или пък свръхмотивация, която води до незаинтересованост. Елементарна неточност, само че никой не е застрахован. Не съм обезпокоен от това обаче. Повече ме тормози страхът, когато сме с топка в крака”, добави още наставникът на Берое.
Първа лига 11 кръг, неделя 1 октомври  Лудогорец 2:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР