Старши треньорът на баскетболния Пелистер Мариан Илиевски сподели своето мнение

...
Старши треньорът на баскетболния Пелистер Мариан Илиевски сподели своето мнение
Коментари Харесай

Треньорът на Пелистер: И в България, и в Северна Македония функционира политика, която никой не разбира

Старши треньорът на баскетболния Пелистер Мариан Илиевски показа своето мнение след провалянето от Спартак Плевен с 89:94 на финала на приятелския шампионат в чест на легендата на Балкан Георги Христов. Наставникът на отбора от западната ни съседка разяснява и абсурда с освиркването на българския химн по време на мача сред Северна Македония и България от Лигата на нациите.
 Спартак Плевен победи със златото на шампионата Спартак Плевен победи със златото на шампионата " Георги Христов "
“Ние сме дружно от доста малко време, с всеки ден се сработваме все по-добре и по-добре. Предоволни сме от показаното. Всяка година българският баскетбол става все по-добър и по-добър. Ежегодно тимовете играят във ФИБА Къп или Шампионската лига и считам, че са на добър път. Националният тим също демонстрира добър резултат, Любо Минчев и Росен Барчовски са ми положителни другари. Александър Везенков дава искра на тима, въпреки всичко той е един от най-хубавите играчи в Евролигата.
 Амок при македонците: Загубихме от най-омразния комшия, само че отлично на публиката, по този начин се обича Македония! Амок при македонците: Загубихме от най-омразния комшия, само че отлично на публиката, по този начин се обича Македония!
В днешно време и при вас, и при нас действа политиката на едно равнище, което и ние не разбираме. За нас е значимо да победим на терена, а това, което се случва по трибуните, не ни е работа да го разясняваме. Нашето приятелско отношение и феърплей е на терена, политиката е на политиците ”, съобщи Илиевски.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР