Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов заяви, че Златин

...
Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов заяви, че Златин
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: Асен Великов и Златин Георгиев поведоха отбора

Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов съобщи, че Златин Георгиев и Асен Великов като най-опитните в състава са повели останалите към успеха над ЦСКА с 95:92 след продължение в шестия кръг на Националната баскетболна лига за мъже.

„ На мач Левски – ЦСКА постоянно е тежко, без значение дали си на терена или отвън него, а извън е много по-тежко, играл съм в такива мачове. Напрежението е голямо, виждате Росен не можа да издържи на напрежението. Нормално е в такива мачове, които имат доста заряд “, съобщи Ангелов.

„ Мисля, че в последните секунди преди продължението и в него, играхме малко по-организирано, малко по-умно. В нашия тим Асен Великов и Златин Георгиев са малко по-опитни, усещат моментите и това ни даде преимущество. Те поведоха тима. Тяхната експанзия и разпределяне поведе по-младите момчета “, сподели наставникът на „ сините “.

„ За мен е обидно, че залата не беше цялостна. Очаквах да се изпълни, въпреки всичко е Левски – ЦСКА и дълги години ЦСКА не беше в елита. Трябва да има повече хора – това е най-голямото наслаждение за играчите. Трябва и малко по-добър мениджмънт от лигата може би “, разяснява още Димитър Ангелов след срещата в зала „ Универсиада “ в София.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР