Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес потвърди, че Левандовски е

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес потвърди, че Левандовски е
Коментари Харесай

Добри новини за Барса: Левандовски е готов за игра

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес удостовери, че Левандовски е възобновен в точния момент от травмата си на крайници, с цел да играе при гостуването на Атлетик в Билбао в неделя.

Полският нападател бе включен в състава на каталунците, откакто пропусна два мача поради разтежение.

Тимът на Барселона се оправи чудесно и без него, като победи Реал Мадрид с 1:0 в първия полуфинал за Купата на краля, а по-късно се наложи и над Валенсия с 1:0 в края.

Левандовски води в класирането на голмайсторите в Испания с 15 попадения през сезона, откакто мина в каталунския отбор от Байерн Мюнхен предишното лято.

“Роберт е доста добре, тренира с главната група от четвъртък. Той би трябвало да е образец за останалите, за ангажираността му към тима. Винаги желае да играе и промени манталитета на тима ”, показа Шави.

„ Педри и Дембеле не престават да работят с физиотерапевтите. Ще забележим по какъв начин ще се усещат в идващите дни “, добави треньорът на Барселона.

„ Спечелихме мачовете и без Роберт, само че ни липсваше. Той е първият, който пресира, има огромно въздействие върху контрола на топката, прави фаулове, губи малко топки... той прави разликата в офанзива и е доста значим за нашата тактика “, сподели още Шави.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР