Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не е притеснен за

...
Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не е притеснен за
Коментари Харесай

Куман: Настроението е добро, вчера играчите си спретнаха шумно парти

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не е обезпокоен за настроението в тима макар неубедителните резултати. " Настроението е положително, през вчерашния ден играчите си спретнаха шумно предколедно празненство. Искам тимът да играе по-добре и да реализира положителни резултати. В последно време имаме проблеми с травми. Не съумяваме и да упражняваме доста, тъй като календарът ни притиска ", показа нидерландецът на конференция през днешния ден.

" Срещу Пари Сен Жермен ще играем февруари и март. Ще забележим в какво положение ще бъдат тимовете. Освен това контузените ни футболисти ще бъдат налични. И ПСЖ не е в същата траектория като предните сезони. Те също имат своите върхове и спадове, само че би трябвало да изчакаме времето на мача ", съобщи той.

Запитан за Рики Пуч, Куман отговори: " Очевидно към него има интерес, тъй като е момче от школата. Има обаче и други футболисти, които не играят и търсят поддръжка от треньора и пресата ". Ла Лига 19 кръг, сряда 16 декември  Барселона 22:00предстои  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР