Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде изрази любопитна позиция, що

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде изрази любопитна позиция, що
Коментари Харесай

Валверде: Барса нямаше никакви шансове да привлече Мбапе

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде изрази любопитна позиция, що се отнася до новината, която се появи преди няколко дни, обвързваща сензацията на френския футбол Килиан Мбапе с каталунския гранд.

Мбапе предпочитал Барса пред Реал

Според наставника на „ блаугранас” управлението не е имало безусловно никакъв късмет да притегли 18-годишния нападател през миналия трансферен прозорец, като в последна сметка той се озова в Пари Сен Жермен.

„ Според мен сме нямали никакъв късмет да притеглим Мбапе. Смятам по този начин, тъй като той не е тук. Мисля, че управлението на Барселона постоянно е готово да усъвършенства състава с нови футболисти. Но в това време аз съм треньор и като подобен съм тук с концепцията да се възползвам оптимално от играчите, които имам. Така че не се оглеждам за други”, сподели Валверде.

Отнемат самостоятелния статут на Каталуния, мачът на Барса виси?

„ Моята концепция е да работя с играчите, които към този момент са тук, тъй като те са тези, които би трябвало да бутат отбора напред. Но ще забележим, има още два месеца до януари и това несъмнено е задоволително време за размисъл”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР