Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Николай Христозов сподели впечатленията си

...
Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Николай Христозов сподели впечатленията си
Коментари Харесай

Христозов: Получи се хубав празник за хората

Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Николай Христозов показа усещанията си след провалянето с 0:3 от Локомотив (Пловдив) в среща от 1/16-финалите за Купата на България.

“Двубоят мина по този начин, както ние в началото чакахме. Отборът на Локомотив е един от водещите тимове в България, с резултатно нахлуване. Разчитат на нападатели, на разнороден футбол. Успяхме съгласно опциите си да им се противопоставим. Имаме двама-трима бързи състезатели, които излязоха на обстановки. През второто полувреме и силите ни напуснаха. Ние сме отбор от Трета лига, има разликата в подготовката. Мисля, че като цяло се получи прекрасен празник за хората, които пристигнаха на трибуните”, стартира Христозов.

“Не единствено физическата подготовка – разликата е голяма в скоростта на придвижване, в позиционирането. Имаме млади момчета, които мога да поздравя за концентрацията и представянето. Ние се концентрираме върху мачовете си в Трета лига, в този момент в неделя имаме виновен двубой”, проучва треньорът на Балкан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР