Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне отрече информациите, че

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне отрече информациите, че
Коментари Харесай

Диего Симеоне няма намерение да напуска Атлетико Мадрид

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне отхвърли информациите, че ще напусне поста си. Такива клюки се появиха, откакто " дюшекчиите " претърпяха две следващи загуби в Шампионската лига и довечера ще търсят наложителен триумф против белгийския Брюж, с цел да запазят шансове за последваща фаза.

Испанският отбор е финален в групата " В " с три точки, колкото имат още Порто и Байер Леверкузен, а Брюж е едноличен водач с девет. Според медиите в Испания нова загуба от Брюж ще подложи Симеоне на голям напън и е допустимо той да си тръгне след повече от десетилетие отпред на отбора. 

" Никъде няма да вървя, оставам тук ", сподели аржентинецът, който изведе Атлетико до две трофеи в Ла Лига, два финала в Шампионската лига и два триумфа в Лига Европа. 

" Усещането ми е, че имам същата сигурност за поста си, каквато съм чувствал постоянно. Онзи ден ме питаха дали виждам себе си някъде другаде и моят отговор беше " не, на никое място другаде ", сподели още Симеоне.

" Ако можех да си показва, че напущам, значи напущам в действителност. Тук съм. Винаги съм желал да трансформира това, което усещам и това е повода да остана тук толкоз дълго време ", разгласи старши треньорът.

Той все по-често е подложен на критика и за решението си да продължава да залага на португалеца Жоао Феликс в офанзива, макар че нападателят няма гол този сезон.

" Всичко неприятно, което прави Жоао, аз го върша по-лошо, тъй като не съумявам да му дам това, от което той има потребност, с цел да разкрие цялостния си капацитет. Той не се е трансформирал въобще, а съотборниците му, с които се конкурира, са по-добри от него. Аз като треньор разбирам това. Жоао е значима част от този клуб и този тим. Тази акция той не може да откри пътя към гола и това го фрустрира ", сподели още Симеоне.

Той съпостави идния мач с Брюж с край и добави, че в играчите му има голям възторг поради идния мач, което съгласно него е вярната конфигурация за срещата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР