Деси Стоянова е символ на успяла жена в България, преминала

...
Деси Стоянова е символ на успяла жена в България, преминала
Коментари Харесай

Деси Стоянова отново грейна от щастие: Имам такъв човек в живота си

Деси Стоянова е знак на съумяла жена в България, минала през най-тежките житейски компликации, само че запазила умеенето да въодушевява.

Тя заяви прелестен пост, с който излиза наяве, че е щастлива.

Не знам дали сте чували за най-дългото проучване на щастието. Това е едно изследване, което стартира в Щатите преди 85 години и наблюдава животите на 724 души, търсейки от какво в последна сметка зависи дали един човек се усеща сполучлив и благополучен. Изследваните са от две групи, в едната - студенти в Харвард, т.е. „ хора с бъдеще “, а в другата - момчета от бедните квартали на Бостън. Какво открива изследването? Че има един общ знаменател в животите на тези, които стигат до дълбоки старини и се усещат щастливи – пълноценните смислени връзки/отношения, които са имали с значими за тях хора. Много по-важно от това какво какъв брой имаш, какво работиш и какъв брой си прочут, е имаш ли на кого да се обадиш, когато животът ти удари пестник, даже и да е в 2 през нощта, има ли на кого да се опреш, с кого да споделяш – и насладите, и болките.

Аз съм от вселенските късметлии, които имат такива хора в живота си и през днешния ден чествам един от най-специалните, с който сме споделяли хиляди светли и стотици мрачни мигове. Elitza Stoyanova, поисквам ти безоблачен небосвод и свестни хора край теб. Такива, които ще наливат в твоята чаша с благополучие. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР