Очевидно става въпрос за провокация. За мен това е кампания,

...
Очевидно става въпрос за провокация. За мен това е кампания,
Коментари Харесай

Нейнски за скандала с македонското знаме: Очевидно е, че ни провокират

Очевидно става въпрос за провокация. За мен това е акция, която се води дълго време. Това съобщи някогашният външен министър Надежда Нейнски по Народоосвободителна въстаническа армия, откакто в Република Северна Македония се развихри скандал за какво на фотографията от неофициалната среща сред президентите на България и РСМ Румен Радев и Гордана Силяновска отсъства знамето на западната ни съседка.

По думите ѝ има един въпрос, на който македонското общество би трябвало да си отговори – до каква степен иска да влезе в Европейския съюз.  Тя изрази мнение, че с дейностите си ръководещите в Скопие като че ли забавят сходна стъпка.

По мотив ресора, избран за България в Еврокомисията, Нейнски съобщи, че той е доста влиятелен. Не намирам за демонстрация на добър усет да бъде подложен на критика номинираният за български еврокомисар, сподели дипломатът във връзка офанзивите против Екатерина Захариева.

Относно гърмежите на пейджъри в Ливан тя сподели, че не чака да се реализира спокойно съглашение в Близкия Изток по време на мандата на президента на САЩ Джо Байдън.

Най-важното беше, че българските служби съумяха да смъкват всевъзможни подозрения за присъединяване – произвеждане или търговия с тези устройства. Институциите дадоха задоволително причини, че страната ни не е забъркана. Унгария се опита да трансферира виновността върху България, сподели някогашният посланик номер 1.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР