Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне бе доволен от

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне бе доволен от
Коментари Харесай

Симеоне: Успяхме, играхме футбола, който искахме

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне бе удовлетворен от мача от 5-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига против Фейенорд (3:1).

„ Много се веселя за играчите. Знаехме какъв брой мъчно ще бъде против този съперник, какъв брой значим е техният домашен стадион и какъв брой добре се усещат. Но успяхме, играхме футбола, който искахме. Имаше няколко доста положителни самостоятелни положения и като цяло считам, че изиграхме значим мач за клуба. Винаги е от голяма важност да завършите допустимо най-високо. Минаха години, откогато можехме да стигнем до края на груповата фаза със успокоение. Все още би трябвало да забележим дали ще приключим първи или втори, само че в този момент можем да продължим да работим по-спокойно “, съобщи Симеоне пред Movistar.

След този мач Атлетико е преди всичко в група Е с 11 точки и си подсигурява място на плейофите. Лацио с 10 пункта също се класира за идната фаза, Фейенорд с 6 точки си подсигурява присъединяване в елиминациите на Лига Европа, а Селтик с едвам 1 е на последно място в групата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР