Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев остана разочарован в

...
Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев остана разочарован в
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Сезон на приливи и отливи, оставам в Арда

Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев остана отчаян в баража за място в шампионата Лига на конференциите.

Българският експерт призна, че е наскърбен от обстоятелството, че и двете попадения за " сините " са били позволени след контраатаки.

" Щом сме изгубили не сме се показали по най-хубавия метод. Нещото, което ме огорчава е, че допуснахме два гола на контраофанзива. На " Герена " това е неприемливо. И първия, и втория гол. При първия гол обстановка за нас, контра – гол. Вторият също. Има върху какво още да работим. Ще се постараем би трябвало да почистим тези неща идващия сезон ", сподели Тунчев.

" През първите 15 минути подходихме страхливо. Имахме самодейността и създадохме положения – обстановки, в които трябваше да бъдем по-точни. Завършващият удар ни липсваше ", добави той.

Наставникът на кърджалии не пропусна да разяснява и смяната на датата за този дуел на " Герена ", която в последна сметка не му разреши да разчита на Ел Мами Тетах и Ласана Н`Диайе.

" Да не встъпвам в детайли, само че по някакъв метод ни ограничиха. Ние изгубихме двама футболисти – единият е голмайстор на тима. От БФС не ни позволиха да ги използваме. Удължихме наемите с 1 ден, само че не ни позволиха от БФС да ги използваме. Нормално е да има комплициране ", съобщи треньорът на Арда.

Накрая Тунчев дефинира сезона на своя отбор като подобен " на приливи и отливи ", само че бе безапелационен, че остава в Кърджали и през идната акция.

" Малко бяха хората, които чакаха, че може да стопим изоставането. Сезон на приливи и отливи. Показвахме положителни игри. Губихме мачове, само че играхме добре ", показа някогашният футболист.

" Никога не е имало диалози с различен клуб. Имаше сложена цел към мен, която изпълних – 7-мо място. Оставам в Арда и идващия сезон. Мащабна селекция не, само че зависи с кого ще се разделим. Има предложения към наши футболисти. С 3-4 души, в случай че се подсилим, ще е добре ", приключи Александър Тунчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР