Старши-треньорът на Арда Александър Тунчев коментира загубата с 0:3 от

...
Старши-треньорът на Арда Александър Тунчев коментира загубата с 0:3 от
Коментари Харесай

Тунчев: Днес нямахме вярно решение на терена

Старши-треньорът на Арда Александър Тунчев разяснява загубата с 0:3 от Левски вкъщи. Според него отборът му е " нямал правилно решение, играл е прибързано, играл е със боязън " и няма пояснение на какво се дължи всичко това.

" Днес нямахме правилно решение. Прекалено огромен почит оказахме на Левски. Мачът стартира неприятно за нас. Допуснахме гол в 5-ата минута. От там нататък безусловно нищо, припрени бяхме, губехме единоборствата, играхме със боязън, не мога да си го обясня.

Първите два гола по този метод се получиха, говорихме го. Трябва да сме най-внимателни като имаме топката, да сме близо до хората, да не може Левски да развие офанзивата. Точно по този начин се получиха двата гола.

Минал си през Левски, ок, само че въпреки всичко ти си експерт. Не значи нищо, че си бил в даден тим. Но видях терзание в целия тим. Всички действаха прибързано. Видя се, че сме много надалеч от това, което желаеме да бъдем. Има много неща, върху които ще работим, уповавам се да използваме това спиране и идващият мач да сме радикално разнообразни ", сподели още наставникът на Арда.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР